Cipőjavítás:

A javítás során a legjobb minőségű normál és prémium anyagok kerülnek felhasználásra. A normál minőségű anyagokkal történő javítás ára megfelel az országos átlagnak, míg a prémium anyagokból történő szolgáltatás csak a normál árszint közel 1,5-szerese. Ezzel a két anyagminőség – két árpolitikával tudunk minden vásárlói réteg rendelkezésére állni.

Kulcsmásolás: 

Hosszú évek munkájának eredményeként ma már rendelkezünk a legtöbb kulcs másolásához szükséges gépekkel és nyers kulcsokkal.Folyamatosan bővítjük a készleteinket. A kulcsmásolás minősítése a gyorsaság és pontosság alapján történik.
Ma már természetes, hogy a kulcsmásoló gép határozza meg a pontosságot. Egy jó kulcsmásoló pedig rendelkezik a legjobb gépekkel, és nyerskulcs készlettel, ezzel garantálva a gyors kulcsmásolást. Mi ezek köré építettük fel a kulcsmásolást, mint szolgáltatást. Fúrt kulcs, tollas kulcs, páncél kulcs, bútor kulcs, számozott kulcs, autókulcs vagy cilinder típus, e kulcsokat mindhárom üzletünkbe azonnal tudjuk másolni illetve, tartunk belőlük készletet. Immobilizeres autókulcsok másolását Lónyay utcai üzletünkben tudjuk az ön számára elérhetővé tenni.
Nem rendelkezünk az ön számára szükséges nyerskulccsal? Mi vállaljuk a másolandó nyerskulcs beszerzését! A nyerskulcs megérkezésekor értesítjük, a kulcsmásolást
pedig az Önnek megfelelő időpontban elvégezzük.

Főkulcsrendszerek készítése:

A fő és vezérkulcsos rendszerek  egyedi  igények  szerint  készülnek. Alapjuk olyan speciálisan összeszerelt zárbetét, amelyet különböző kulcsok nyitnak. Így az épületben használt kulcsok száma jelentősen csökken – egy vezérkulcs nyitja az összes zárási pontot, a további kulcsok pedig csak meghatározott pontot, vagy pontokat. Rendszerbe foglalható akár több ezer zárási pont, amelyek a legkülönfélébb zárási megoldásokat jelenthetik (pl. hengerzárbetét, lakat, felsőzár kombinációja).  Kialakíthatók egyes csoportok a rendszeren belül. Az ezekhez tartozó zárakat egy csoportkulcs nyitja, de mindegyik zár rendelkezik egyedi saját kulccsal. A fő-/vezérkulcs a rendszer összes elemét nyitja.
A hengerzárbetétek elérhetők egyoldalas, kétoldalas és gombos kivitelben.

Cipzárvarrás:

Szakképzett kolleganőnk vállalja: ruhajavítás, igazítás, felhajtás, cipzár csere, bélés csere, szűkítés- bővítés-rövidítés, koptató csere, zseb csere, toldás, stoppolás, foltozás, válltömés csere, mandzsetta gallérfordítás, kabát alja-ujja rövidítés, függönyszegés, és más egyéb anyagok szegését varrását.

Bőrdíszmű javítás:

 Bőr, műbőr táskajavítás, öv, övtáska, kézitáska javítás. Gyöngyvászon hátizsák, sporttáska, hangszertok javítás. Pénztárca, telefontok, PDA tok, GPS tokjavítás. Autós táska, férfi kézitáska javítás. Tépőzár, mágneszár, Cipzár csere. Fogó csere, táskazár csere, karabiner csere, bélésjavítás, szakadt bélés csere. Patentozás, szegecselés, ringlizés, ragasztás, szabás, varrás, lyukasztás.

Gravírozás:

Névtáblák cégtáblák, felirati táblák, adat táblák készítése gravírozással,  műanyagból.
Műszer-előlapok kivágása, feliratozása.
Egyedi műszerdobozok készítése műanyagból.

Élezés:

Vállaljuk Kések, köröm ollók, háztartási ollók, szabász ollók, metsző ollók,húsdaráló kések, fűnyíró kések, grillcsirke vágó olló, húsbárd, és balta élezését.